Palvelut Omakotitaloon

Katon vuototutkimus

Katon vuototutkimus kartoittaa vesikaton ja yläpohjan kosteusongelmien aiheuttajan ja vuotokohdat. Hyvin usein varsinainen vuotokohta on putkien läpivientien, ilmanvaihtokoneiden, kattokaivojen, kattoikkunoiden sekä seinän ja kattopinnan liitosten kohdalla. Myös hyvin tyypilline vuotokohta on kattomateriaalien liitoskohdat, joissa vanhentuneet ja ruosteiset ruuvit päästävät veden katon rakenteisiin.

 

 

 

Mistä tiedät milloin vuototutkimus kannattaa tilata?

  • Usein katon vuotaminen ei tarkoita kokonaisen kattoremontit tekemistä vuodon takia. Kun huomaat mahdollisen vuodon kattorakenteissa tai epäilet kattovuotoa, ota heti yhteys asiantuntijaan joka tulee kartoittamaan tilanteen ja säästyt mahdollisesti isommilta remonteilta. Vuotava kohta katolla paikannetaan ja siitä tehdään korjausselvitys. Vuotavalle katolle voidaan tehdä täsmäkorjaus, jossa vauriokohdat korjataan kuntoon laadukkailla materiaaleilla ja oikealla työmenetelmällä. Tällä menetelmällä saadaan vuotava katto korjatuksi, eikä lisävahinkoja pääse syntymään.

  •  

    Teemme katon vuototutkimukset niin kotitalouksille, urakoitsijoille sekä taloyhtiöille pääsääntöisesti Lahden talousalueella ja Päijät-Hämeessä, mutta tarvittaessa myös Pääkaupunkiseudullakin. 

    Vältä vesivahinkojen riskit ja tilaa katon vuototutkimus heti kun epäilet kattosi vuotavan.

  •  
  •  
  •