Sadevesijärjestelmät

Sadevesijärjestelmät

Kun haluat huoltovapaan ja takuulla kestävät ja edulliset sadevesijärjestelmät omakotitaloon tai kiinteistöön, kannattaa sinun ostaa sadevesijärjestelmä suoraan peltisepänliikkeestä. Valmistamme ammattitaidolla mittojen mukaisesti räätälöidysti, sekä rakennuksen erikoistarpeet huomioiden; ikkunapellit, vesikourut, syöksytorvet ja rännit. Kun hankit sadevesijärjestelmän mittojen mukaan RVP Niskaselta, saat kaiken tarvittavan peltisepän räätälöimänä laadukkaista materiaaleista valmistettuna ja kaupan päälle hyvällä palvelulla.

 

Rännit, ikkunapellit ja vesikourut

Rännit, ikkunpellitykset ja vesikourut kannattaa asentaa ammattitaitoisen asennusliikkeen kanssa , jolla on kokemusta erityylisistä kattoprofiileista.

Rännien ja vesikourujen hinta lasketaan aina valmiiksi asennettuna, tällöin saadaan varmasti pitkäikäinen ja turvallinen sadevesiratkaisu talon suojaamiseksi sadevedeltä. RVP Niskasen rännien ja vesikourujen asennus pitää sisällään avaimet käteen asennuksen ja tyytyväisyystakuun.

 

 

Miten sadevesijärjestelmän hankinta etenee?

  1. Ota yhteyttä ja pyydä ilmainen peltisepän kartoituskäynti. Sovitaan tapaaminen sinulle sopivana ajankohtana.
  2. Kartoitus. Sadevesijärjestelmän uusinta omakotitaloon on tarkkuutta vaativa projekti. Peltiseppä tarkistaa vanhan järjestelmän ja antaa arvion sen kunnosta. Mikäli tarvitset uuden järjestelmän, suunnitellaan se mittojen mukaisesti. Kartoitetaan myös muut kattoturvallisuuteen liittyvät tarpeet.
  3. Kirjallinen tarjous. Teemme sinulle kirjallisen tarjouksen jonkä jätämme perheellenne täysin rauhassa mietittäväksi.
  4. Kiinteä sopimushinta. Tarjous pitää sisällään kaiken tarvittavan sadevesijärjestelmään liittyen. Jos haluat rahoituksen järjestyy se myös meidän kautta.
  5. Projektin käynnistys. Valmistamme uuden sadevesijärjestelmän mittojen mukaisesti tuotannossamme.
  6. Asennus. Asentajan suorittavat tarvittavat asennukset sinulle parhaiten sopivana ajankohtana. Voit myös asentaa tuotteet itse ohjeistusten mukaisesti.
  7. Takuu ja huoltopalvelut. Saat kirjalliset takuutodistukset ja kerromme kuinka uusi, tai korjattu sadevesijärjestelmä pysyy hyvässä kunnossa mahdollisimman pitkään.