Palvelut Taloyhtiöille

Katon vuosihuoltopalvelu taloyhtiöille

Katon vuosihuoltopalvelu on tarkoitettu isännöitsijöille ja taloyhtiöille, jotka haluavat ulkoistaa 1-2 vuodessa suoritettavat kunnostustoimenpiteet taloyhtiöiden katolle. RVP niskasen huoltopalvelu tutkii katon ja katto turvatuotteiden kunnon vuosittain ja tekevät ennalta sovitut pienet huoltokorjaukset tarkastuksen yhteydessä.

 

 

Kattohuolto taloyhtiöille tuo säästöä ja ehkäisee mahdollisten kattovaurioiden syntymistä

Taloyhtiöiden kattojen huoltotoimenpiteiden laiminlyönti on yksi suurimmista kiinteistölle haittoja aiheuttavista asioista. Kun asiasta ei ole sovittu erikseen huoltoyhtiöiden kanssa, jaa katon kunnon tarkastaminen usein tekemättä kokonaan. Kun taloyhtiö tekee vuosihuoltosopimuksen katon kuntotarkastuksesta ja huoltotoimenpiteistä, tuo ennakoiva kattohuolto selkeää säästöä ja turvaa taloyhtiön asukkaile ja kiinteistölle. Monesti kattotarkastusten yhteydessä huomataan pikaista kunnostusta vaativia kohteita joiden korjauksilla säästytään isoilta remonteilta.

 

Vuosihuoltopalvelun sopimus taloyhtiölle pitää sisällään

Mahdollisten kattovuotojen paikannukset tarkastuskäynnillä 1-2 kertaa vuodessa

 

- Vesikatteiden tarkastus. Katolta poistetaan ylimääräiset roskat ja katteet tarkistetaan vuotojen varalta, ja yleisten vaurioiden varalta. Samalla tarkistetaan saumat ja tiivistykset.

 

- Läpivientien tarkastus. Kiinnitysten, tiivisteiden jja pintojen tarkistaminen silmämääräisesti.

 

- Kattoturvatuotteiden tarkastus. Turvatuotteiden toimivuuden ja yleisen kunnon testaus.

 

- Suojapellitysten tarkastus. Toimivuuden ja yleisen kunnon tarkastus.

    - Vesikourujen tarkastus. Vesikourujen puhdistus ja yleisen kunnon ja toimivuuden tarkastus.

     

  • - Syöksytorvien tarkastus. Toimivuuden ja yleisen kunnon tarkastaminen.

- Yläpohjan kunnon tarkastus. Mahdollisten vaurioiden tutkinta silmämääräisesti ja yleisen toimivuuden ja kunnon tarkastus. Pitää sisällään myös aluskatteen silmämääräisen tarkastuksen.

Palvelemme isännöitsijöitä sekä taloyhtiöitä vuosihuoltosopimusten kanssa pääsääntöisesti Lahden talousalueella ja Päijät-Hämeessä, mutta tarvittaessa myös Pääkaupunkiseudullakin. Vältä riskit taloyhtiön katon kanssa ja pyydä meiltä vuosihuoltosopimukseen tarjous!

 

 

 

 

 

  •