Palvelut Taloyhtiöille

Taloyhtiön kattoremontti

Taloyhtiön kattoremontin hintaan vaikuttavat samat asiat kuin omakotitalonkin kattoremonttiin. Katon pintamateriaali ja määrä, katon profiili ja katon sadevesijärjestelmien ja kattoturvatuotteiden määrät. Taloyhtiön kattoremontin tarvetta olisi syytä kartoittaa ensimmäisen kerran siitä kun katolle on tullut ikää noin 15-20 vuotta. Mikäli taloyhtiön katosta ei löydy dokumentointeja kuntotarkastuksista tai epäilette että katto vuotaa jostain , on syytä pyytää asiantuntija kartoittamaan katon kunto välittömästi.

 

Kaikki tarvittava taloyhtiön kattoremontissa

RVP Niskanen tekee taloyhtiöiden kattoremontit valmiskonseptina, mikä pitää sisällään kaiken tarvittavan laadukkaista materiaaleista asennuksiin ja lopputarkastukseen asti. Valitsemalla taloyhtiön kattoremontin tekijäksi yhden sopimuskumppanin, jolta saat kaiken tarvittavan, rakennusprojekti pysyy helposti budjetissa ja valmistuu sovitussa ajassa. Taloyhtiön kattoremontti viedään läpi yhteistyössä ammattivalvojien kanssa. Purku- ja asennustyöt tehdään viranomaisohjeiden mukaan työturvaselvityksineen.

 

Katon yleisen ja vaivattoman toimivuuden varmistamiseksi on huolehdittava, siitä että säännölliset huollot ja kattoturvatuotteet, sekä sadevesijärjestelmät ovat ajanmukaisesti otettu huomioon. Myös lumenpoistot katolta tulisi olla mahdollisimman helposti suoritettavissa.

 

Taloyhtiön kattoremontti on vaativa projekti joka voi helposti mennä pieleen esimerkiksi liian kokemattoman urakoitsijan valinnalla. Valitsemalla taloyhtiön kattoremontin toteuttajaksi RVP Niskasen saat pitkäkestoisen uuden kattoratkaisun konseptilla jossa kaikki on huomioitu.

 

 

 

 

Miten taloyhtiön kattoremontin hankinta etenee?

 

 

  • Selvitetään kattokartoituksella nykyisen katon kunto ja korjaustarpeet ja laajuus
  • Teemme asiakkaalle toteutussuunnitelman joka pitää sisällään kirjallisen tarjouksen
  • Teemme alustavan aikatauluarvion urakasta
  • Käymme projektin lävitse asentajien ja taloyhtiön edustajan kanssa
  • Hankimme viranomaisluvat ja teemme tarvittavat ilmoitukset eri tahoille
  •  
  •