kattohuolto taloyhtiölle

Teemme taloyhtiöiden kattohuoltotöitä Lahden ja Päijät-Hämeen alueella.

kattohuolto taloyhtiölle

Katon vuosihuoltopalvelu on tarkoitettu isännöitsijöille ja taloyhtiöille, jotka haluavat ulkoistaa 1-2 vuodessa suoritettavat kunnostustoimenpiteet taloyhtiöiden katolle. RVP Niskasen huoltopalvelu tutkii katon ja katto turvatuotteiden kunnon vuosittain ja tekevät ennalta sovitut pienet huoltokorjaukset tarkastuksen yhteydessä.

Taloyhtiöiden kattojen huoltotoimenpiteiden laiminlyönti on yksi suurimmista kiinteistölle haittoja aiheuttavista asioista. Kun asiasta ei ole sovittu erikseen huoltoyhtiöiden kanssa, jaa katon kunnon tarkastaminen usein tekemättä kokonaan. Kun taloyhtiö tekee vuosihuoltosopimuksen katon kuntotarkastuksesta ja huoltotoimenpiteistä, tuo ennakoiva kattohuolto selkeää säästöä ja turvaa taloyhtiön asukkaile ja kiinteistölle. Monesti kattotarkastusten yhteydessä huomataan pikaista kunnostusta vaativia kohteita joiden korjauksilla säästytään isoilta remonteilta.

 

Vuosihuolto sopimus taloyhtiölle

Mahdollisten kattovuotojen paikannukset tarkastuskäynnillä 1-2 kertaa vuodessa

 

– Vesikatteiden tarkastus. Katolta poistetaan ylimääräiset roskat ja katteet tarkistetaan vuotojen varalta, ja yleisten vaurioiden varalta. Samalla tarkistetaan saumat ja tiivistykset.

 

– Läpivientien tarkastus. Kiinnitysten, tiivisteiden jja pintojen tarkistaminen silmämääräisesti.

 

– Kattoturvatuotteiden tarkastus. Turvatuotteiden toimivuuden ja yleisen kunnon testaus.

 

– Suojapellitysten tarkastus. Toimivuuden ja yleisen kunnon tarkastus.

– Vesikourujen tarkastus. Vesikourujen puhdistus ja yleisen kunnon ja toimivuuden tarkastus.

– Syöksytorvien tarkastus. Toimivuuden ja yleisen kunnon tarkastaminen.

– Yläpohjan kunnon tarkastus.

Mahdollisten vaurioiden tutkinta silmämääräisesti ja yleisen toimivuuden ja kunnon tarkastus. Pitää sisällään myös aluskatteen silmämääräisen tarkastuksen.

Palvelemme isännöitsijöitä sekä taloyhtiöitä vuosihuoltosopimusten kanssa pääsääntöisesti Lahden talousalueella ja Päijät-Hämeessä. Vältä riskit taloyhtiön katon kanssa ja pyydä meiltä vuosihuoltosopimukseen tarjous!

 

RVP Niskanen Oy 

Teemme lähes 40 vuoden kokemuksella laadukkaat rakennuspeltityöt,  sadevesijärjestelmät, kattoturvatuotteet, sekä muut peltisepän palvelut tarpeen mukaan. Palvelemme kotitalouksia, rakennusliikkeitä, isännöitsijöitä sekä taloyhtiöitä pääsääntöisesti Lahdessa ja Päijät-Hämeessä.

© 2019 RVP Niskanen / Nettisivut by Digitoimisto Forta Media