Kattoturvatuotteet

Hankkimalla kattoturvatuotteet kiinteistöön tai omakotitaloon suoraan peltisepänliikkeeltä, saat kaikki tarvittavat tuotteet edullisesti ja halutessasi avaimet käteen asennettuna. Kattoturvatuotteet kuten talotikkaat, lumiesteet ja kattosillat ovat vesikaton turvavarusteita ja ne valmistetaan aina talon mittojen mukaisesti.

omakotitalon kattoturvatuotteet

Omakotitalon kattoturvatuotteilla varmistat turvallisen pääsyn katolle, esimerkiksi katon huoltotöiden yhteydessä. Myös rakennysmääräyksissä nykyään määritellään kattoturvatuotteiden vähimmäismäärät. Laadukkailla kattoturvatuotteilla suojelet itseäsi, kattoasi ja myös kaikkia muita ihmisiä jotka ovat katon kanssa tekemisissä ja liikkuvat sen läheisyydessä.

 

Talotikkaat

Talotikkaat eli seinätikkaat ovat kulkutie katolle ja ne valmistetaan aina rakennusmääräysten mukaisesti. RVPN Oy:n talotikkaat valmistetaan mittojen mukaisesti teräksestä joka on suojattu korroosiota vastaan. Korkeissa yli 8 metriä ylittävät talotikaat varustetaan lisäksi turvavaljaan kiinnityskiskolla tai selkäsuojuksella.

Kattosillat

Kattosilta takaa turvallisen ja katkeamattoman väylän katolla sijaitseville savupiipuille, ilmanvaihtolaitteille, sekä muille laitteille joiden tarkastus ja huolto edellyttää toistuvia käyntejä.

kattotikkaat

Katolla liikumisen turvallisuudeksi vesikatto on hyvä varustaa lapetikkailla eli kattotikkailla. Lapetikkaat asennetaan aina Kattotyypin ja katemateriaalin vaatimin ohjeiden mukaisesti, niin että kiinnistys kestää kovempiakin rasituksia. Lapetikkaisiin asennetaan aina jalat, jotka nostavat tikkaat katteesta irti ja näin ollen roskia ei pääse kerääntymään tikkaisiin ja niitä on turvallista käyttää.

lumiesteet

Lumiesteillä turvataan lumen ja jään putoamisesta aiheutuvia vaaroja omakotitalon tai kiinteistön lähellä kulkeville ihmisille. Lumiesteet rakennetaan siten, että se turvaa katualueella kulkevia tai muulla yleisellä alueella kulkevia. Sisäänkäynnit ja lasten leikkipaikat on myös katsottava lumiesteillä turvatuiksi. Talon lumiesteen valintaan vaikuttavat talon sijainti, korkeus ja katon kaltevuus

kuinka kattoturvatuotteiden hankinta etenee?

Olemme tehneet kaiken hankintaan liittyvän helpoksi. Katso alta kuinka kattoturvatuotteiden hankinta etenee, kun hankit sen RVP Niskanen Oy:ltä

täytä yhteydenottolomake

Lähetä yhteydenottolomake ja kerro siinä lyhyesti tarpeesta.

saat parhaan tarjouksen

Otamme yhteyttä sinuun haluamanasi ajankohtana ja keskustelemme sinun tarpeisiisi sopivimman tuotteen hankinnasta.

tilaat tuotteet

Olet saanut kirjallisen tarjouksemme jonka hyväksyt halutessasi. Sovimme toimituksesta ja mahdollisen asennuksen ajankohdista.

RVP Niskanen Oy 

Teemme lähes 40 vuoden kokemuksella laadukkaat rakennuspeltityöt,  sadevesijärjestelmät, kattoturvatuotteet, sekä muut peltisepän palvelut tarpeen mukaan. Palvelemme kotitalouksia, rakennusliikkeitä, isännöitsijöitä sekä taloyhtiöitä pääsääntöisesti Lahdessa ja Päijät-Hämeessä.

© 2019 RVP Niskanen / Nettisivut by Digitoimisto Forta Media