Lumenpudotusta lahdessa

Teemme taloyhtiöiden ja Omakotiasujien lumenpudotukset Lahden ja Päijät-Hämeen alueella.

Lumenpudotus vaatii hyvän kaluston ja tiimin

Lumenpudotus kannattaa tehdä ajoissa ennen kuin tapahtuu vahinkoja! Katolle kertynyt lumi on vaaratekijä kattorakenteille sekä lähistöllä liikkuville ihmisille katolta tippuvan lumikuorman takia. Isoksi päässeet lumikuormat katolla painavat hyvin paljon katon rakenteita ja voivat vaurioittaa niitä pysyvästi sekä aiheuttaa jopa vesivahinkoja katon rakenteisiin ja koko kiinteistöön. 

Asiantunteva tiimimme hoitaa lumien pudotukset turvallisuusmääräysten mukaisesti. Lumenpudotus on näin ollen helppo ja turvallinen projekti sekä työntekijöille talossa asuville ja lähistöllä liikkuville.

 

RVP Niskasen lumenpudotus on suunniteltu asiakkaalle helpoksi

  1. Katon rakenteita suojaavat työmenetelmät
  2. Turvallinen talon asukkaille ja lähistöllä liikkuville
  3. Työturvallisuusmääräysten mukainen
  4. Huoleton ja helppo asiakkaalle
  5. Nopea ja kustannustehokas

  Palvelemme lumenpudotuksissa niin kotitalouksia, urakoitsijoita, isännöitsijöitä sekä taloyhtiöitä pääsääntöisesti Lahden talousalueella ja Päijät-Hämeessä.

  Vältä riskit lumenpudotustiimin hankinnassa ja pyydä meiltä tarjous!

   

  RVP Niskanen Oy 

  Teemme lähes 40 vuoden kokemuksella laadukkaat rakennuspeltityöt,  sadevesijärjestelmät, kattoturvatuotteet, sekä muut peltisepän palvelut tarpeen mukaan. Palvelemme kotitalouksia, rakennusliikkeitä, isännöitsijöitä sekä taloyhtiöitä pääsääntöisesti Lahdessa ja Päijät-Hämeessä.

  © 2019 RVP Niskanen / Nettisivut by Digitoimisto Forta Media