Peltilistat ja ikkunapellit

Peltilistat ja ikkunapellit omakotitaloon ja rakentajille mittojen mukaan avaimet käteen palveluna.

Hanki peltilistat suoraan peltisepältä

Teemme erilaiset peltilistat, kuten ikkupellit aina mittojen mukaisesti asiakkaalle. Tarvittaessa saat kauttamme myös asennuspalvelun.

Peltisepältä tilatuilla tuotteilla on valmiiksi loveamiset ja särmäyskulmat oikeassa kulmassa. Näin vältyt mahdollisilta väärin asennetuilta ja kantatuilta peltituotteilta, joilla voit helposti vaikka aiheuttaa kosteusvaurioita talollesi. Peltilistoja käytetään esimerkiksi ikkunan vesipeltinä ja sokkelien suojapeltinä. Rakennuspeltituotteita ovat myös räystäs- ja kynnyspellit.

Peltilistoilla on siis erittäin merkittävä vaikutus talon suojaamisen säältä, mutta myös niillä on erittäin voimakas esteettinen vaikutus rakennuksen ilmeeseen. 

Listojen mitoitus ja asennus

 Saat kaikki tarvitsemasi pellit mittojen mukaan valmistettuna suoraan peltisepänliikkeestämme. Toimitamme ne tarvittaessa työmaalle tai rakennuspeltiseppä tulee asentamaan ne taloonne sovitusti. 

 

näin hankit peltilistat suoraan meiltä!

Olemme tehneet kaiken peltilistojen hankintaan liittyvän helpoksi. Katso alta kuinka hankit erilaiset peltilistat suoraan peltisepältä.

täytä yhteydenottolomake

Lähetä yhteydenottolomake ja kerro siinä lyhyesti tarpeesta.

saat parhaan tarjouksen

Otamme yhteyttä sinuun haluamanasi ajankohtana ja keskustelemme sinun tarpeisiisi sopivimman tuotteen hankinnasta.

ostat tuotteet

Olet saanut kirjallisen tarjouksemme jonka hyväksyt halutessasi. Sovimme toimituksesta ja mahdollisen asennuksen ajankohdista.

Vauhdilla asiaan?

Kun haluat aidosti takuutyötä olevaa ammattimiehen jälkeä, ota yhteyttä meihin niin jutellaan tarpeestasi lisää!

RVP Niskanen Oy 

Teemme lähes 40 vuoden kokemuksella laadukkaat rakennuspeltityöt,  sadevesijärjestelmät, kattoturvatuotteet, sekä muut peltisepän palvelut tarpeen mukaan. Palvelemme kotitalouksia, rakennusliikkeitä, isännöitsijöitä sekä taloyhtiöitä pääsääntöisesti Lahdessa ja Päijät-Hämeessä.

© 2019 RVP Niskanen / Nettisivut by Digitoimisto Forta Media