piipun pellitys

Teemme piipun pellitykset Lahden ja Päijät-Hämeen alueella mittojen mukaana avaimet käteen palveluna.

piipun pellitys suojaa taloasi

Peltisepän räätälöimä piipun pellitys suojaa piippuasi rapautumasta ja estää ei toivotun veden ja lumen ja jään pääsyn piipun sisäpinnoille. On hyvä muistaa että piipun pellitys ei suojaa vain piippua, vaan koko taloasi mahdollisilta kosteusvaurioilta jotka monesti monesti aiheutuvat savupiipun kautta valuneesta vedestä.

Piipunpellityksen tehtävänä on estää veden pääsy rakenteisiin. Vesikatteissa yleisimpiä vuotokohtia ovat mm. ammattitaidottomasti tehdyt piipunpellitykset. Etenkin tiilipiipuissa tiivis ja huolella tehty pellitys estää tiilien rapautumisen. Kuten muissakin tuotteisamme vannomme kotimaisen laadun ja ammattitaidon nimeen.

 

kuinka piipun pellityksen hankinta edistyy?

Olemme tehneet kaiken hankintaan liittyvän helpoksi. Katso alta kuinka piipun pellityksen  hankinta etenee, kun hankit sen suoraan peltisepältä.

täytä yhteydenottolomake

Lähetä yhteydenottolomake ja kerro siinä lyhyesti tarpeesta.

saat parhaan tarjouksen

Otamme yhteyttä sinuun haluamanasi ajankohtana ja keskustelemme sinun tarpeisiisi sopivimman tuotteen hankinnasta.

ostat tuotteet

Olet saanut kirjallisen tarjouksemme jonka hyväksyt halutessasi. Sovimme toimituksesta ja mahdollisen asennuksen ajankohdista.

RVP Niskanen Oy 

Teemme lähes 40 vuoden kokemuksella laadukkaat rakennuspeltityöt,  sadevesijärjestelmät, kattoturvatuotteet, sekä muut peltisepän palvelut tarpeen mukaan. Palvelemme kotitalouksia, rakennusliikkeitä, isännöitsijöitä sekä taloyhtiöitä pääsääntöisesti Lahdessa ja Päijät-Hämeessä.

© 2019 RVP Niskanen / Nettisivut by Digitoimisto Forta Media