Rännit ja Sadevesijärjestelmät

Sadevesijärjestelmä koostuu sadevesikouruista, eli ränneistä ja syöksytorvista. Nämä ohjaavat sataneen veden ja sulavan lumen pois talon läheisyydestä.

hanki  kestävä sadevesijärjestelmä kohtuuhintaan

Kun haluat huoltovapaan ja takuulla kestävän ja laadukkaan sadevesijärjestelmän omakotitaloon tai kiinteistöön, kannattaa sinun ostaa sadevesijärjestelmä suoraan peltisepänliikkeestä. Valmistamme ammattitaidolla mittojen mukaan, sekä rakennuksen erikoistarpeet huomioiden; vesikourut, syöksytorvet ja muut sadevesijärjestelmiin kuuluvat tuotteet. Kun hankit sadevesijärjestelmän avaimet käteen palveluna RVP Niskaselta, saat kaiken tarvittavan peltisepän räätälöimänä. Saat sadevesijärjestelmän laadukkaista materiaaleista valmistettuna ja kaupan päälle hyvällä palvelulla.

Miksi sadevesijärjestelmän uusinta?

  • Saat peltisepän laadukkaat tuotteet jotka kestävät vuosikymmenet hyvänä ja toimivana.
  • Julkisivun ilme kohenee. Talosi saa aivan uudellaista ryhtiä ja komeutta.
  • Vältät kosteus- ja homevauriot.  Vesi ei pääse vääriin paikkoihin talon lähelle, tai perustuksiin ja rakenteisiin.
  • Meillä on vuosikymmenten kokemus oikeaoppisen rakenteen valinnasta ja asennuksista. Enää et heräile rännien pitämään mekkalaan, vaan nukut kuin tukki tyytyväisenä uuteen aamuun.

Milloin uusi sadevesijärjestelmä?

  • Havaitset vuotokohtia. Vuodot esiintyvät usein saumoista tai sitten rännit ovat alkaneet ruostua, ja ne päästävät veden läpi.
  • Rännit ovat notkolla. Lumi, jää ja ränneihin kertyneet roskat ovat hajoittaneet kiinnikkeet.
  • Syöksytorvien tai rännien pinta on ruosteessa. Tämä kertoo siitä että jostakin kohtaa rännit vuotavat. Ruosteinen ränni ei myöskään ole ulkonäöllisesti kaunis ja pilaa talosi yleisilmettä.

kuinka sadevesijärjestelmän hankinta etenee?

Olemme tehneet kaiken hankintaan liittyvän helpoksi. Katso alta kuinka sadevesijärjestelmän hankinta etenee, kun hankit sen suoraan peltisepältä.

täytä yhteydenottolomake

Lähetä yhteydenottolomake ja kerro siinä lyhyesti tarpeesta.

saat parhaan tarjouksen

Otamme yhteyttä sinuun haluamanasi ajankohtana ja keskustelemme sinun tarpeisiisi sopivimman tuotteen hankinnasta.

ostat tuotteet

Olet saanut kirjallisen tarjouksemme jonka hyväksyt halutessasi. Sovimme toimituksesta ja mahdollisen asennuksen ajankohdista.

RVP Niskanen Oy 

Teemme lähes 40 vuoden kokemuksella laadukkaat rakennuspeltityöt,  sadevesijärjestelmät, kattoturvatuotteet, sekä muut peltisepän palvelut tarpeen mukaan. Palvelemme kotitalouksia, rakennusliikkeitä, isännöitsijöitä sekä taloyhtiöitä pääsääntöisesti Lahdessa ja Päijät-Hämeessä.

© 2019 RVP Niskanen / Nettisivut by Digitoimisto Forta Media