taloyhtiön kattoremontti

Teemme taloyhtiöiden kattoremontit Lahden ja Päijät-Hämeen alueella.

taloyhtiön kattoremontti

Taloyhtiön kattoremontin hintaan vaikuttavat samat asiat kuin omakotitalonkin kattoremonttiin. Katon pintamateriaali ja pinta-ala, profiili ja katon sadevesijärjestelmien ja kattoturvatuotteiden määrät. Taloyhtiön kattoremontin tarvetta olisi syytä kartoittaa ensimmäisen kerran siitä kun katolle on tullut ikää noin 15-20 vuotta. Tai ongelmia on ilmennyt katon kanssa. Mikäli taloyhtiön katosta ei löydy dokumentointeja kuntotarkastuksista tai epäilette että katto vuotaa jostain, on syytä pyytää asiantuntija kartoittamaan katon kunto välittömästi.

 

Kaikki tarvittava taloyhtiön kattoremontissa

RVP Niskanen Oy tekee taloyhtiöiden kattoremontit valmiskonseptina, mikä pitää sisällään kaiken tarvittavan laadukkaista materiaaleista asennuksiin ja lopputarkastukseen asti. Valitsemalla taloyhtiön kattoremontin tekijäksi yhden sopimuskumppanin, jolta saat kaiken tarvittavan, rakennusprojekti pysyy helposti budjetissa ja valmistuu sovitussa ajassa. Taloyhtiön kattoremontti viedään läpi yhteistyössä ammattivalvojien kanssa. Purku- ja asennustyöt tehdään viranomaisohjeiden mukaan työturvaselvityksineen.

 

Katon yleisen ja vaivattoman toimivuuden varmistamiseksi on huolehdittava, siitä että säännölliset huollot ja kattoturvatuotteet, sekä sadevesijärjestelmät ovat ajanmukaisesti otettu huomioon. Myös lumenpoistot katolta tulisi olla mahdollisimman helposti suoritettavissa.

 

Taloyhtiön kattoremontti on vaativa projekti joka voi helposti mennä pieleen esimerkiksi liian kokemattoman urakoitsijan valinnalla. Valitsemalla taloyhtiön kattoremontin toteuttajaksi  RVP Niskasen saat pitkäkestoisen uuden kattoratkaisun konseptilla jossa kaikki on huomioitu.

 

miten alkuun?

Pyydä allaolevasta napista taloyhtiönne katon kuntoarviointi. Saat arvion jälkeen kirjallisen tarjouksen koko kattoremontin toteutuksesta.

RVP Niskanen Oy 

Teemme lähes 40 vuoden kokemuksella laadukkaat rakennuspeltityöt,  sadevesijärjestelmät, kattoturvatuotteet, sekä muut peltisepän palvelut tarpeen mukaan. Palvelemme kotitalouksia, rakennusliikkeitä, isännöitsijöitä sekä taloyhtiöitä pääsääntöisesti Lahdessa ja Päijät-Hämeessä.

© 2019 RVP Niskanen / Nettisivut by Digitoimisto Forta Media