Peltikatot peltisepältä

Peltikatto kannattaa hankkia suoraan peltisepänliikkeestä. Pelti on kestävä valinta kattomateriaaliksi. Kattopeltiä saa erilaisilla profiileilla ja pinnoitteilla. Valitse laajasta materiaali ja värivalikoimasta itsellesi kaikkein mieluisin.

Konesaumattu peltikatto

Oletko koskaan miettinyt että peltikaton hankintaan liittyy useita seikkoja, jotka vaikuttavat peltikaton valintaan? Haluat varmasti näyttävän, turvallisen katon joka kestää ajan hammasta pitkään ja on mahdollisimman huoltovapaa? Konesaumakatto on kaikista laadukkain ratkaisu omakotitalon kattomateraaliksi. Konesaumakaton rivit saumataan tuplasaumalla, jolloin kate on yhtenäinen ja takuulla vedenpitävä.

 

Peltikatteesta on moneksi, niin profiilien kuin materiaalien ja värien puolesta. Peltikate on myös erittäin kestävä kattomateriaali, jonka vuoksi peltikattojen sekä konesaumakattojen suosio Suomessa ja muissa pohjoismaissa on edelleen suuri. Me RVP Niskasella olemme toteuttaneet peltikatot, sekä konesaumakatot aidosti isältä pojalle periaatteella, lähes 40 vuoden ajan.

 

Oikein tehtynä peltikatto sekä konesaumakate on luonnollisesti turvallinen sekä kestävä kattoratkaisu. Materiaalitakuukin laadukkailla pinnoitteilla  on yleisesti 25 vuotta ja tekninen takuu jopa 50 vuotta. Peltikatto on myös helppohoitoinen ja monenlaisiin rakennuksiin sopiva katto. Toteutamme peltikaton toiveittesi mukaan laadukkaasti mittatilaustyönä.

Miksi hankkia uusi peltikatto meiltä?

  • Saat peltisepän laadukkaat tuotteet jotka kestävät vuosikymmenet hyvänä ja toimivana.
  • Julkisivun ilme kohenee. Talosi saa aivan uudellaista ryhtiä ja komeutta uudesta katosta.
  • Vältät kosteus- ja homevauriot.  Vesi ei pääse vääriin paikkoihin talon lähelle, tai perustuksiin ja rakenteisiin.
  • Meillä on vuosikymmenten kokemus oikeaoppisen rakenteen valinnasta ja asennuksista.

Milloin kattopellit kannattaa vaihtaa?

  • Havaitset vuotokohtia tai vanha katto on muutoin huonokuntoinen. Kattorakenteiden alle pääsevä vesi aiheuttaa aina vahinkoa talon rakenteille.
  • Katto on tullut käyttöikänsä päähän. Katto on haalistunut, maalipinta kupruilee irti, ruostevauriot näkyvät, ja vuotoja epäillään.
  • Suuret jääpuikot räystäillä ja sulat läikät katolla ovat merkkejä lämpövuodoista kattorakenteissa.
  • Naulat ja ruuvit nousevat irti pellistä. Irronneet tai löystyneet kiinnikkeet ja kovettuneet tiivisteet päästävät vettä talosi rakenteisiin. Nämä saattavat olla piilevä ongelma jopa vuosia, jota ei välttämättä edes huomata tarpeeksi ajoissa.

Kuinka uuden peltikaton hankinta edistyy?

Olemme tehneet kaiken hankintaan liittyvän helpoksi. Katso alta kuinka pelitkaton hankinta etenee, kun hankit sen suoraan peltisepältä.

täytä yhteydenottolomake

Lähetä yhteydenottolomake ja kerro siinä lyhyesti tarpeesta.

saat parhaan tarjouksen

Otamme yhteyttä sinuun haluamanasi ajankohtana tulemme käymään paikan päällä ja keskustelemme sinun tarpeisiisi sopivimman tuotteen hankinnasta.

tilaat tuotteet

Olet saanut kirjallisen tarjouksemme jonka hyväksyt halutessasi. Sovimme toimituksesta ja mahdollisen asennuksen ajankohdista.

RVP Niskanen Oy 

Teemme lähes 40 vuoden kokemuksella laadukkaat rakennuspeltityöt,  sadevesijärjestelmät, kattoturvatuotteet, sekä muut peltisepän palvelut tarpeen mukaan. Palvelemme kotitalouksia, rakennusliikkeitä, isännöitsijöitä sekä taloyhtiöitä pääsääntöisesti Lahdessa ja Päijät-Hämeessä.

© 2019 RVP Niskanen / Nettisivut by Digitoimisto Forta Media